Κλείστε τώρα Ραντεβού

Σας περιμένουμε σε ένα από τα 4 σύγχρονα καταστήματα μας για να μας γνωρίσετε, να δούμε μαζί τις ανάγκες σας και τις θεραπείες που σας καλύπτουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα από τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές θεραπείες.

Υπηρεσίες - Θεραπείες

Στα Medical Esthetics παρέχουμε ένα πλούσιο κατάλογο θεραπειών, μια πρόταση σχεδιασμένη ειδικά για σας, με στόχο την υγεία και ευεξία σε όλα τα επίπεδα. Θα βρείτε θεραπείες για ψυχική γαλήνη, πνευματική ευφορία και σωματική ενίσχυση. Αφεθείτε στους έμπειρους συνεργάτες μας και αναζωογονήστε ολιστικά τον οργανισμό σας, με υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας!


service_01

Σώμα

Για εμφανή αποτελέσματα χωρίς νυστέρι, τα 4 καταστήματα των Medical Esthetics έχουν εφοδιαστεί με την αρμόζουσα τεχνολογία, σε ένα ιδανικό περιβάλλον παρέμβασης, πραγματοποιώντας τις επιθυμίες σας και βελτιώνοντας τις γραμμές του σώματος.


Περισσότερα
service_01

Αισθητική, Πρόσωπο

Tα 4 καταστήματα Medical Esthetics παρέχουν σύγχρονες θεραπείες αισθητικής προσώπου, που εξασφαλίζουν την υγεία του δέρματος με τη βοήθεια προϊόντων και μηχανημάτων θεραπείας, από ειδικούς όλων των ειδικοτήτων.Περισσότερα
service_03

Massage, Spa

Τα Medical Esthetics εφαρμόζουν πρωτοποριακές, σύγχρονες και παραδοσιακές μεθόδους μασάζ με αποτέλεσμα τη λείανση και τη σύσφιξη του δέρματος. Οι θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες θεραπείες σώματος.


Περισσότερα
service_04

Αποτρίχωση

Τα 4 καταστήματα Medical Esthetics είναι εξειδικευμένα στην αντιμετώπιση δερματολογικών προβλημάτων, παρέχοντας ένα άριστο αποτέλεσμα για κάθε περίπτωση, επιτυγχάνοντας την εξαφάνιση της τριχοφυΐας.Περισσότερα

Προσφορές

Μεγάλη ποικιλία σε μοναδικές προσφορές με εξαιρετικές υπηρεσίες για το πρόσωπο και το σώμα. Μπείτε μέσα στην προσφορά και κλείστε αμέσως ραντεβού για να την κατοχυρώσετε.

τα Καταστήματά μας

4 Σύγχρονα καταστήματα Medical Esthetics, σας περιμένουν για μια επίσκεψη γνωριμίας! Θα μας βρείτε στον Άγιο Δημήτριο, στο Σύνταγμα, στον Πειραιά και στο Χολαργό. 4 χώροι άρτια εξοπλισμένοι για να μας γνωρίσετε τις πλέον σύγχρονες και αποδοτικές θεραπείες προσώπου και σώματος.